Gastenboek

Commentaren: 9
 • #9

  Nadja (zaterdag, 17 februari 2018 12:35)

  Mijn ervaring met Nicole was erg prettig en fijn. Ik heb voor het eerst een tantra massage mogen ontvangen en voelde me compleet op mijn gemak, geen schaamte of zorgen en ik kon me volledig open stellen. Nicole weet wat ze doet en zal ook eerlijk zijn in wat ze vindt. Al woon ik niet in de buurt, ik zou graag nog een keer langs komen voor deze geweldige ervaring. Ga zo door en hopelijk mogen we elkaar nog een keer opnieuw ontmoeten!

  Liefs,
  Nadja

 • #8

  anoniem (woensdag, 17 januari 2018 10:42)

  Nicole is een vakvrouw, en weet precies wat je nodig heb.

  een tevreden klant.

 • #7

  Isabel (woensdag, 11 november 2015 21:54)

  Een heel erg fijne, ontspannende ervaring. Ik ben erg dankbaar voor zowel de heerlijke massages als voor het luisterend oor. Het is echt even een momentje voor mezelf!

 • #6

  rudy en lieske coryn (dinsdag, 12 mei 2015 22:18)

  mijn vrouw heeft artrose op het borstbeen en regelmatig spanningen maar door de geweldige massage door Nicole is het leven prettiger geworden we zijn nu al aan de volgende sessie bezig met zeer veel vooruitgang Nicole langs deze weg zeer veel dank groeten lieske en rudy

 • #5

  Peter Zandbergen (zondag, 16 november 2014 21:11)

  Vandaag een heerlijke ontspannende massage gehad van Nicole ze is een vakvrouw op en top gelijk een vervolgafspraak gemaakt en voor mijn vrouw ook.

 • #4

  Tom (woensdag, 16 april 2014 22:58)

  Morgen is het weer eindelijk zo ver om naar Nicole te gaan voor een heerlijke ontspannende massage. De dagen daarna zit ik weer vol energie en kan ik er weer een maand tegen aan en verheug ik weer op de volgende.

  Een dame met gouden handen in een rustgevende omgeving.

 • #3

  Marie-Antoinette (donderdag, 30 januari 2014 20:52)

  Vandaag een heerlijk ontspannende, liefdevolle massage mogen ontvangen van onze zeer vakbekwame Nicole. Met pijnlijk vermoeide ledematen kwam ik binnen en door de deskundige handen en fijne energie ging ik weer licht en ontspannen buiten. Nogmaals dank voor de heerlijke massage in je mooie sfeervolle praktijkruimte en tot de volgende keer! Liefs, Antoinette

 • #2

  Erna (donderdag, 26 december 2013)


  zondag 26 december 2013 11:23
  Lieve Nicole,
  Bedankt voor de bijzonder goeie massage die ik van je mocht ontvangen.
  Ik heb er enorm van genoten en na de massage voelde ik me heel lekker in mijn vel , vrolijk, blij en uitgerust, geweldig!! Je praktijkruimte ziet er schitterend uit en alles mooi in balance. nomaals bedankt en heel veel succes en plezier met wat je doet. liefs Erna.

 • #1

  André (donderdag, 05 december 2013 17:01)

  Beste Nicole
  Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de heerlijke massage in je warme en sfeervolle massagepraktijk. Voor iedereen aan te bevelen die zich eens lekker wil ontspannen en goed voor lichaam en geest wil zorgen. Toppie