ABC = Atman Buddi Concentration

ABC lichtinstrumenten ondersteunen jouw individuele weg van spirituele groei en helpen bij vele aardse uitdagingen. Zowel de bollen als de piramides zetten een krachtig lichtveld neer waardoor negatieve energieen gemakkelijker getransformeerd worden. Zo vormen zij een beschermend schild voor hen die zich wensen te verbinden met het licht. Tevens kunnen de bollen (dikwijls in combinatie met bergkristal en/of zwarte toermalijn) de gevolgen van elektronische straling en wateraders neutraliseren. 

ABC hangers

De hanger helpt bij het realiseren van begrip, rust, inzicht en vrede en beschermt de aura van de spiritueel ontwakende mens. Net als de grote hanger geeft de kleine hanger een liefdevolle beschermende energie. De kleine hanger is net zo krachtig als de grote hanger, maar door zijn formaat ook geschikt voor kinderen. Het hartje werkt daarnaast nog extra op de hart-kruin-verbinding.

€ 25,- per stuk

Krachtstenen

een krachtig hulpmiddel om lagere emoties los te laten en deze door een sterke aarding te laten afvloeien. De natuurlijke energiestroom waarmee wij de verbinding tussen het Al en de aarde kunnen ervaren, krijgt zo meer ruimte; zo leert men zich bevrijden van het lagere zelf.

€ 25,- per stuk

(de meeste mensen ervaren een betere balans, wanneer in beide handen een krachtsteen wordt gehouden.)

ABC Piramides

Voor in huis, op de werkplek, meditatie, healing, in de tuin.

Ze activeren het bewustzijn om zich te verbinden met de lichtwereld. Hun energie is meer verticaal gericht, hetgeen een goede doorstroming in het van het fysiek lichaam en alle chakra's ondersteunt. 

Piramide 10 cm € 125,-

                 15 cm € 250,-

ABC bollen

Geschikt voor in huis, op de werkplek, meditatie, healing, massage, in de auto... De krachtige universele energie nodigt uit om je eigen inspiratie te volgen en de bollen geheel intuïtief te gebruiken.

4 cm bol € 33,-

6 cm   € 49,-

8 cm   € 77,-

10 cm € 99,-

12 cm € 121,-

15 cm € 250,-

korfje voor bol 4 cm € 5,-