Angel-Touch

De naam Angel-Touch staat voor producten die met liefde en de juiste intentie zijn gemaakt.

Producten die door zijn gekregen van de Goddelijke wereld. De bedoeling is dat deze producten de mensen helpt om gemakkelijker in het leven te staan, om steun te geven op ieders levenspad en bij ieders levensdoel. Gewoon als hulpmiddel bij alle struikelblokken en hindernissen die men tegen kan komen als mens hier op aarde. Er zijn knuffels, sprays en kristalhangers te verkrijgen

Foxy

Ik ben een vrolijk, zeer eigenwijs, maar betrouwbaar hondenbeertje, woef. Ik ben op zoek naar een baasje dat ik gezelschap kan houden, zodat ik jou mijn onvoorwaardelijke liefde kan schenken. Want iedereen heeft iemand nodig die van hem houdt. Ik waak over jou, traantjes lik ik weg en ik maak je zo weer aan het lachen. Kwispelend sta ik voor je en ik daag je uit om met mij te spelen, want ik Foxy sta midden in het leven. Verwelkomen doe ik jou met een blije groet, keer op keer. En zo vastberaden als ik ben, blijf ik volhouden en wederkeren. Neen, opgeven dat nooit. want 1 ding weet ik zeer zeker, ik zal altijd van een ieder houden. € 8,50

Sunny

Ik ben als een zonneschijn. Waar ter wereld je ook bent, ik reis met je mee. Plezieren zal ik jou door mijn ontluikende kracht met het ochtendgloren zal ik je laten ontwaken, mijn rode gloed zal je beroeren en mijn licht zal je ontroeren. Kijk naar mij en zie die twinkelende oogjes en die ontwapenende lach op mijn gezicht. Ik straal van kop tot teen. Ik vuur mijn zonnestralen op ieder af zodat al je ongemak in een oogwenk weer vergeten is en jij weer het zonnetje in je voelt schijnen. Want als een nieuwe dageraad laat ik jou herrijzen. En ik zal eeuwig over jou blijven schijnen.

€ 8,50

Twinka,

Ik zit er niet mee wat anderen van me denken of vinden. Ik zeg gewoon wat ik er van vind. Ik ben eerlijk en recht door zee. Ik ben een beertje dat niet nadenkt of piekert. Ik luister naar mijn hartje en ik volg mijn gevoel. Ik laat me niet vangen door het net van sociale verplichtingen of de maatschappelijke druk. Ik blijf bij mezelf en ik koester mijn innerlijke stem. Ik laat me niet leiden door de angsten die de mens kent. Ik vertrouw op die hogere macht. Door dit vertrouwen kan ik putten uit deze oneindige bron. 

€ 22,50

Aardespray

Helpt jezelf te aarden.

Geduld, concentratie, jezelf blijven.

te gebruiken: in mondholte en/ of aura

€ 14,00

Life Kristal

Harmonie, geluk, liefde, balans 

Beschermt je tegen negatieve invloeden vanuit de spirituele wereld. Maakt het innerlijke kind bij je wakker. laat je voor jezelf opkomen.Helpt om een rustige nacht te hebben. Is aardend en neemt geen energie van derden over, houdt je eigen energie vast. Brengt lichaam en geest in balans. laat je zeggen wat je voelt.Laat je de moeilijkheden in je leven relativeren en laat zien dat overal een oplossing voor is. Deze kristal is vooral emotioneel reinigend. Angel-Touch. 

Klein € 18,95  Middel € 22,50  Groot € 27,50

blue angel kristal

Voor bescherming van kinderen en het kind zijn. Hij haalt de kinderlijke vrolijkheid naar boven en laat je weer spontaan en echt kind zijn.

Bij volwassenen haalt hij het innerlijk kind naar boven en laat voelen wie je werkelijk bent. Angel-Touch

€ 12,50

 

Angel soul energie

Een innerlijke reis naar huis. Hij brengt u terug bij uw kern,

uw waarheid, uw bestaan.Voelen vanuit je kern en handelen

hierna. Hij geeft u de kracht om bij uzelf te komen en te blijven.

Wie ben ik! Vind uw ware zelf. Leer te kijken in uw ziel, te

luisteren hierna en te vertrouwen. Uw pijnen en wensen worden

duidelijk zichtbaar. Ga de strijd aan om uiteindelijk in liefde en

harmonie met uzelf te kunnen leven. Laat de onmacht en

machteloosheid los. Hij zorgt voor balans tussen twee uitersten.

Voor innerlijke rust en vrede. Hij leert u liefdevol te zijn voor uzelf

en uw medemens. Angel-touch € 22,95