Ontspanning met Altearah bio

Wat is Altearah

Kleurtherapie

Chromotherapie / kleurtherapie is een verzorgingsmethode die gebaseerd is op het gebruik van kleuren.                                         

Het is een werkwijze om bepaalde fysieke en emotionele stoornissen in balans te brengen door het gebruik van kleuren.

 

 

Geurtherapie

Olfactotherapie /  Geurtherapie

Olfactotherapie is een behandelingsmethode die gebruik maakt van de geuren en trillingen van etherische oliën.

Dankzij de Parfums de Soin kun je genieten van de voordelen van etherische oliën door ze te ruiken. Het zijn natuurlijke en actieve parfums!

 

 

Aromatherapie

Aromatherapie is het gebruik van etherische oliën met een therapeutisch doel.

Elke olie heeft zijn eigen unieke werking en weldadige eigenschappen en kan op veel manieren toegepast worden. Bijvoorbeeld door op de huid aan te brengen, te verstuiven, in een massage, door te ruiken…

 

 

 


Benieuwd geworden naar de behandelingen en de mogelijkheden

Door te combineren (geur, kleur en aroma-therapie) werk je op fysiek, emotioneel en energetisch vlak.

Elke kleur heeft een universele of persoonlijke betekenis die altijd zintuiglijk is. Zij heeft een directe invloed op de geest en het lichaam. Elke kleur is een uitgangspunt voor de samenstelling van de producten. 

Niet alleen in de olfactorische (geur) samenstelling, maar ook voor de combinatie van de etherische oliën die de fysiologische en psychologische voordelen geven.

De ALTEARAH Bio producten zijn vervaardigd op basis van biologische etherische oliën. Dat betekent dat de etherische oliën niet worden veranderd, niet door de teeltmethode en niet door de extractiemethode.

 

Het dagelijks gebruik van etherische oliën kan moeilijk zijn. Daarom heeft ALTEARAH, met haar assortiment gebruiksklare producten, het gebruik ervan vereenvoudigd.

 

Bijvoorbeeld als parfum met het Parfum de Soin, als huidverzorging met verschillende verzorgingsproducten, serums, scrubs en badzouten en dan de massage oliën die ik gebruik

Benieuwd naar de mogelijkheden?