Atman Buddhi Concentration

Heerlijk genieten van de ABC energie?
In contact komen met jou kern, zien- voelen- weten hoe mooi je bent.

  • Straight to the point energy
  • Diepe meditatie
  • Persoonlijke/ spirituele groei
  • Bescherming
  • Zuivering
  • Liefdevolle Energie voor jou, je omgeving, voor alles.
  • Verwijderen van en bescherming tegen negatieve energie.  

ABC-hangers en    ABC-krachtstenen

ABC hanger ovaal
De ABC-hanger begeleidt de drager in versneld tempo tot in de Atmisch-Buddhische zijnstoestand. Daar waar waar begrip volledig ontwaakt is en men vanuit een vredevol bewustzijn in het leven staat. Daar waar men bevrijd is van beperkende gedachten doordat men gedragen wordt door de goddelijke wil. De hanger helpt bij het realiseren van begrip, rust, inzicht en vrede en beschermt de aura van de spiritueel ontwakende mens.
Net als de grote hanger geeft de kleine hanger een liefdevolle beschermende energie. Het beschermt krachtig tegen negativiteiten. De kleine hanger is net zo krachtig als de grote hanger, maar door zijn formaat ook geschikt voor kinderen.

ABC hanger hartje

De ABC-hanger in facet geslepen hartvorm doet vrijwel hetzelfde als de ovale hanger. Echter hij draagt meer hartenergie in zich mee, welke een verbinding legt tussen het hartchakra en het  kruin- en hoger kruinchakra. Hierdoor wordt het vermogen ontwikkeld om menselijke liefde stap voor stap te transformeren naar universele liefde, die gekenmerkt wordt door oordeelloos begrip voor alle zijn.
ABC krachtsteen
De krachtsteen werkt als een grote schoonmaker; het zuivert het aura, de chakra’s en het hele bewustzijn zeer krachtig door “vervuiling” te verwijderen. Daarbij vindt een sterke aarding plaats.
Dit is een zeer geschikt instrument voor healing, zowel zelf te gebruiken in meditatie als bij alle vormen van healing aan andere mensen.
De ervaring leert dat het gebruik van twee krachtstenen nog krachtiger werkt, omdat men dan al direct tijdens de healing in balans wordt getrokken.
De krachtsteen is minder geschikt tijdens meditatie in een groep, omdat anderen hier dan last van kunnen hebben. Bij een meditatie alleen is hij echter sterk aan te bevelen vanwege zijn sterk zuiverende eigenschappen.

ABC-bollen

De ABC-bollen worden geleverd met een kristalglazen voet, welke eveneens een energetische werking heeft. De voet werkt aardend en daarom prima te gebruiken om onder een stoel te zetten tijdens meditatie.
In leefruimtes
Verlichting gaat veel verder dan in een meditatie eens een verlicht moment ervaren. Uiteindelijk is het de kunst meditatief in het leven te staan waardoor we steeds meer onbewogen en hoogstaand kunnen omgaan met alles wat het leven ons brengt.
In huis geplaatst creëert een ABC bol of piramide een hoogstaand lichtveld. Hierdoor ervaart men meer rust, harmonie en een hoger bewustzijn. Negatieve trillingen worden getransformeerd, schadelijke invloeden van electrosmog, leylijnen, aardstralen en wateraders worden geharmoniseerd.
Als Meditatiebol
Tijdens de meditatie spelen de ABC bollen de rol van energietransmittors. Ze zenden een hoogstaande energie uit die verheven is boven elke vorm van menselijk denken. In deze zijnstoestand vindt men de ware meditatie, in contact met Atman-Buddhi, wat transformatieprocessen verlicht en blokkades zuivert.
In samenwerking met kristallen en edelstenen
De ABC bollen hebben de neiging zich te willen verbinden met iets of iemand. Een bijzondere eigenschap is de samenwerking van de ABC bollen met kristallen en mineralen. Geplaatst op bv. een amethist bergkristal, rozenkwarts, enz. zal de ABC bol er voor zorgen dat het kristal volledig in z’n energie komt te staan. Hierdoor begint het kristal te stralen en wordt zijn werking vele malen versterkt.
Om mee te nemen
De kleinste bolletjes (4 en 6 cm) passen heel goed in een jaszak of handtas. Handig voor diegenen die door hun gevoeligheid energetisch veel ‘opnemen’ uit de omgeving. De bolletjes werken als het ware als aurabeschermer door de gebruiker te versterken in zijn lichtkracht. 
In de auto
De kleinste bolletjes (4 en 6 cm) kan men in de auto plaatsen (bv. tussen de 2 voorste stoelen).Hierdoor blijft de auto energetisch schoon en wordt er dus veel minder ‘opgenomen’ uit de omgeving waar men door rijdt.

ABC-pyramides

De piramides uit de Atman-Buddhi-Concentration reeks hebben de eigenschap om mensen boven het oordelen uit te willen trekken. Zij verbinden zich met de atmische krachten, die de wijsheid voor de nieuwe tijd willen initiëren: oordeelloos willen zijn. Dit impliceert dat bij de juiste levenshouding de juiste energie komt. Des te zuiverder men is, des te hoger de waardering. Hoe wijzer men is, des te zuiverder men de werking ervaart.

Toepassing piramides
De piramide geeft een krachtige verticale energie en opent en reinigt de hoogste chakra’s om verbinding te maken met het Al. Hij verbindt alle chakra’s met elkaar in één lijn en zorgt ook voor een goede aarding. Tegelijkertijd worden de oplossingsprocessen geactiveerd, zodat degene die hem vasthoudt meer inzichten krijgt in zijn/haar te ondernemen stappen van spirituele groei.
De grote piramide is geschikt om in huis te plaatsen, maar ook onder een behandeltafel of stoel.
De kleine piramide is gemakkelijk vast te houden en mede daardoor ook zeer geschikt voor meditatie.