Diversen

Orgon hanger

 

Orgon betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. In het bijzonder bevat het Herkimer kristal dat helpt bij het reinigen van elektromagnetische straling. Het reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen. Daarnaast zet orgon negatieve energieën om in positieve en is het effectief tegen negatieve aardstralen, spin-inversie en elektrosmog. De orgon-hanger is speciaal gemaakt om je energieveld (aura) meer in balans te brengen. Door het dragen van de orgon-hanger kun je rustiger worden, minder stress ervaren en energieën van andere mensen op afstand houden. 

De hanger kan ook gedragen worden in de broekzak, of onder het hoofdkussen worden gelegd. Om de orgon-hanger op jouw persoon te activeren dien je deze tenminste 20 seconden vast te houden. 

Materialen: edelstenen (amethist, lapis, turquoise, peridot, citrien, carneool en garnet), koper en acryl. 
Wordt geleverd met 1 meter waxkoord van 1 mm.

witte salie

Waarom Smudgen met salie?

Je neemt iedere dag veel energieën mee van anderen en/of van gebeurtenissen. Deze energieën hebben invloed op je aura, en je omgeving. Smudgen helpt ons los te laten wat ons hindert om heel geconcentreerd aanwezig te zijn in het NU.

Je aura en omgeving vrijmaken van deze energie werkt zuiverend, stimulerend en geeft weer ruimte voor andere zaken. Het werkt als volgt: de rook hecht zich aan die energie die niet nodig is en met het weggaan van de rook verdwijnt ook die energie.

Massageolie

De neutrale massage-olie (100 ml.)

van Volatile is op basis van: 10% jojoba- en 90% amandelolie.

Doordat zij geen waterbasis hebben, zijn zij lang houdbaar en voelen niet koud aan op de huid (er vindt geen verdamping plaats). Zij zijn gemakkelijk uit te smeren, ook over grote oppervlakten en zijn zuinig in gebruik.