Energetische behandeling/ Transfigura

De mens bestaat uit een fysiek, mentaal en energetisch lichaam.

Dit energetisch lichaam bestaat weer uit o.a. je aura, chakra's, meridianen, energiebanen.

 

Blokkades die ontstaan zijn in de loop van je leven, zorgen ervoor dat energie op bepaalde punten onvoldoende kan stromen. Dit veroorzaakt vervolgens de nodige fysieke of emotionele klachten.

Stress in het bijzonder is één van de grootste veroorzakers van blokkades en stagnatie in je systeem.

Zo ook voeding, slecht met jezelf omgaan, medicijnen, stralingen en zwaar of stressvol werk.

Het is van belang dat er in ons leven een evenwicht is tussen spanning en ontspanning om gezond en vrij door het leven te gaan.

 

Tijdens een behandeling maak ik voornamelijk gebruik van de *Transfigura methode

en combineer het met holistic pulsing, de Ankh, de ratel, e.d. naargelang de klacht. (Op verzoek kunnen er ook instrumenten bij gebruikt worden.)

 

Bij medische klachten is het belangrijk dat eerst een medische diagnose en behandeling kan worden opgesteld door de arts. Een energetische behandeling is dan een ondersteunende, aanvullende behandeling die de klachten aanzienlijk kan verminderen.

 

Energetische behandelingen werken op alle lagen, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Alles is met elkaar verbonden. de behandeling is erop gericht je zelfgenezend vermogen te versterken en het evenwicht op alle niveau's te herstellen. Alles bestaat uit energie en heeft zijn eigen trillingsfrequentie. 

 

* Transfigura  is een zachte en eenvoudige methode, die tot in de celinformatie doorwerkt.

 

We gebruiken de lichaamsenergie, om die sterker te maken en de zelfhelende mogelijkheden van het lichaam opnieuw te starten.