Recenties

Commentaren: 14
 • #14

  V.B (zondag, 08 oktober 2023 21:05)

  Je hebt me wel diep weten te raken hoor. ‘s avonds flink pijn op mijn borst gehad en al twee nachten onrustig geslapen en veel gedroomd. En moe. Vandaag gaat het weer wel. Teken dat het doorwerkt.. ☺️ Ik vond het echt heel fijn, voelde me diep gedragen en geborgen bij je. Dank je.

 • #13

  xx (zondag, 08 oktober 2023 21:03)

  Tantra kring, Nicole dank je voor het feit dat je de stap hebt genomen om mensen de gelegenheid te geven om deel te kunnen nemen aan deze workshop. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan en weer een stap dichter bij mezelf ben. Waar ik van te voren verzet voelde is nu helemaal weg. Geen schaamte gevoel meer voor mijn lijf of angst om in volledige naaktheid mezelf letterlijk en figuurlijk te Ik sluit me hierbij aan. Ik vond het ook best heel spannend zo'n 1e x. Ben nog zeker tot 4 dagen super relaxed geweest.

 • #12

  Willy (maandag, 07 oktober 2019 10:29)

  Dag Nicole,
  Het was mijn voornemen om pas na de tweede massage mijn mening te geven maar dat is me niet gelukt. Ik ben zo’ fan van jouw Kum Nye dat ik niet kan wachten en dat ik je nu al wil zeggen hoeveel ik er van genoten heb.
  Die warmte ( letterlijk en figuurlijk )! Ik voelde jouw warmte tijdens de massage en drie dagen later voelt mijn lichaam echt nog altijd warmer dan normaal. Een schitterende ervaring!
  Alleen al bij het binnenkomen voelde ik me onmiddellijk welkom. Ik was als een schip dat na een woelige vaart aanlegt in een veilige haven : de bemanning herademt en het schip wordt hersteld.

  Dank je, dank je, dank je. Je bent duizendmaal bedankt.

 • #11

  Veronique Aelbrecht (dinsdag, 06 augustus 2019 10:14)

  Nogmaals bedankt Nicole voor je tijd en toewijding om mij terug die energie te geven die ik nodig had ! Ik heb zeker nog genoten van de laatste dagen vakantie met mijn gezin, zonder 'spanningen' :-) :-)

 • #10

  Hendrine (donderdag, 22 november 2018 18:21)

  De gewone massage van Nicole had ik al ervaren. En die is al bijzonder fijn.
  Vorige week heb ik de Tantra massage mogen ervaren. Wat een bijzondere massage is dat! De energiebanen in mijn lichaam zijn weer open gezet, misschien wel gereset.
  De dagen erna heb ik heel veel fysieke afvalstoffen afgevoerd, maar ook emotionele afvalstoffen. Ik was de dagen erna zeer kwetsbaar voor de (minder goede) energie van mensen om mij heen. Maar uiteindelijk voel ik me zo prettig en zit ik weer lekker in mijn vel. Het lijkt alsof ik de hele wereld aan kan. Als vrouw misgun je jezelf regelmatig een moment voor jezelf. Dit kan ik een vrouw echt, echt aanraden om tot rust te komen!

 • #9

  Nadja (zaterdag, 17 februari 2018 12:35)

  Mijn ervaring met Nicole was erg prettig en fijn. Ik heb voor het eerst een tantra massage mogen ontvangen en voelde me compleet op mijn gemak, geen schaamte of zorgen en ik kon me volledig open stellen. Nicole weet wat ze doet en zal ook eerlijk zijn in wat ze vindt. Al woon ik niet in de buurt, ik zou graag nog een keer langs komen voor deze geweldige ervaring. Ga zo door en hopelijk mogen we elkaar nog een keer opnieuw ontmoeten!

  Liefs,
  Nadja

 • #8

  anoniem (woensdag, 17 januari 2018 10:42)

  Nicole is een vakvrouw, en weet precies wat je nodig heb.

  een tevreden klant.

 • #7

  Isabel (woensdag, 11 november 2015 21:54)

  Een heel erg fijne, ontspannende ervaring. Ik ben erg dankbaar voor zowel de heerlijke massages als voor het luisterend oor. Het is echt even een momentje voor mezelf!

 • #6

  rudy en lieske coryn (dinsdag, 12 mei 2015 22:18)

  mijn vrouw heeft artrose op het borstbeen en regelmatig spanningen maar door de geweldige massage door Nicole is het leven prettiger geworden we zijn nu al aan de volgende sessie bezig met zeer veel vooruitgang Nicole langs deze weg zeer veel dank groeten lieske en rudy

 • #5

  Peter Zandbergen (zondag, 16 november 2014 21:11)

  Vandaag een heerlijke ontspannende massage gehad van Nicole ze is een vakvrouw op en top gelijk een vervolgafspraak gemaakt en voor mijn vrouw ook.

 • #4

  Tom (woensdag, 16 april 2014 22:58)

  Morgen is het weer eindelijk zo ver om naar Nicole te gaan voor een heerlijke ontspannende massage. De dagen daarna zit ik weer vol energie en kan ik er weer een maand tegen aan en verheug ik weer op de volgende.

  Een dame met gouden handen in een rustgevende omgeving.

 • #3

  Marie-Antoinette (donderdag, 30 januari 2014 20:52)

  Vandaag een heerlijk ontspannende, liefdevolle massage mogen ontvangen van onze zeer vakbekwame Nicole. Met pijnlijk vermoeide ledematen kwam ik binnen en door de deskundige handen en fijne energie ging ik weer licht en ontspannen buiten. Nogmaals dank voor de heerlijke massage in je mooie sfeervolle praktijkruimte en tot de volgende keer! Liefs, Antoinette

 • #2

  Erna (donderdag, 26 december 2013)


  zondag 26 december 2013 11:23
  Lieve Nicole,
  Bedankt voor de bijzonder goeie massage die ik van je mocht ontvangen.
  Ik heb er enorm van genoten en na de massage voelde ik me heel lekker in mijn vel , vrolijk, blij en uitgerust, geweldig!! Je praktijkruimte ziet er schitterend uit en alles mooi in balance. nomaals bedankt en heel veel succes en plezier met wat je doet. liefs Erna.

 • #1

  André (donderdag, 05 december 2013 17:01)

  Beste Nicole
  Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de heerlijke massage in je warme en sfeervolle massagepraktijk. Voor iedereen aan te bevelen die zich eens lekker wil ontspannen en goed voor lichaam en geest wil zorgen. Toppie