reacties van klant

reacties van klant · 19. juni 2019
Nicole dank je voor het feit dat je de stap hebt genomen om mensen de gelegenheid te geven om deel te kunnen nemen aan deze workshop. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan en weer een stap dichter bij mezelf ben. Waar ik van te voren verzet voelde is nu helemaal weg. Geen schaamte gevoel meer voor mijn lijf of angst om in volledige naaktheid mezelf letterlijk en figuurlijk te Ik sluit me hierbij aan. Ik vond het ook best heel spannend zo'n 1e x. Ben nog zeker tot 4 dagen super relaxed geweest.

reacties van klant · 11. maart 2019
Je hebt me wel diep weten te raken hoor. ‘s avonds flink pijn op mijn borst gehad en al twee nachten onrustig geslapen en veel gedroomd. En moe. Vandaag gaat het weer wel. Teken dat het doorwerkt.. ☺️ Ik vond het echt heel fijn, voelde me diep gedragen en geborgen bij je. Dank je. Dit bericht was van een vrouwlijke klant.
reacties van klant · 22. oktober 2018
Dank je wel voor de mooie ervaring! Heel vertrouwden ontspannen. Ga zo door.

reacties van klant · 22. oktober 2018
deze mevr. vond het heel vertrouwd, liefdevol en ontspannend. Een cadeautje aan haarzelf
reacties van klant · 04. september 2018
Mijn ervaring met Nicole was erg prettig en fijn. Ik heb voor het eerst een tantra massage mogen ontvangen en voelde me compleet op mijn gemak, geen schaamte of zorgen en ik kon me volledig open stellen. Nicole weet wat ze doet en zal ook eerlijk zijn in wat ze vindt. Al woon ik niet in de buurt, ik zou graag nog een keer langs komen voor deze geweldige ervaring. Ga zo door en hopelijk mogen we elkaar nog een keer opnieuw ontmoeten!
reacties van klant · 01. september 2018
Een klant kwam van de week stressvol de praktijk binnen. Ze kreeg te horen dat ze op stel en sprong moet verhuizen. Toen ze binnenkwam zag ze het echt niet zitten en was helemaal van slag. Na een massage met een behandeling van mijn Ankh was ze al een stuk opgeknapt. Ze zei: toen ik binnenkwam had je me zo onder de grond mogen steken, maar nu is er een zwaarte van me afgevallen en heb ik een gevoel van, ik zie wel waar het me brengt.
reacties van klant · 01. september 2018
Het is altijd fijn om in de bloemetjes gezet te worden # tevreden klant

reacties van klant · 31. augustus 2018
een eerste blog. Hoe begin je daar uberhaupt aan :-) Na vandaag wist ik het, zoveel mooie reacties van mijn klanten. Dat wou ik graag delen. Vandaag had ik 2 klanten, 1 vaste en een nieuwe klant, die me beiden zeiden na de massage "normaal mag niemand me aanraken op ... die plek, maar jij deed het en het voelde nog goed ook. :-) Altijd fijn te horen dat betekent dat er veel vertrouwen is.